реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 21 » Футбольне виховання для прилуцьких юнаків
19:00
Футбольне виховання для прилуцьких юнаків
Футбольне виховання для прилуцьких юнаків Чернігівська обласна федерація футболу постійно піклується про розвиток масового футболу в області, в тому числі дитячо-юнацького.

20 березня цього року, перебуваючи з офіційним візитом на Прилуччині, голова обласної федерації футболу Геннадій Прокопович разом із своїм заступником Анатолієм Свистуном та головою Прилуцької районної федерації футболу Юрієм Лозовим відвідали Прилуцьку виховну колонію управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області.

Приводом для візиту стала програма, ініційована президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком, щодо проведення змагань з футболу серед юнаків, які знаходяться в установах виконання покарань Державної пенітенціарної служби України у семи областях.

Під час візиту Геннадій Прокопович вручив комплект із 20 футбольних м’ячів юнакам, які на даних час перебувають у Прилуцькій виховній колонії.

Зустріч з керівництвом установи та юнаками, які зараз там перебувають пройшла у теплій, невимушеній обстановці. Юнаки щиро зраділи новим м’ячам, весело спілкувалися з гостями та від усього серця подякували за подарунок і пообіцяли грати й вигравати.

За інформацією Чернігівської обласної федерації футболу



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 860 | Теги: Чернігівщина, футбол, спрот | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar