реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 25 » Інформація про замінування облдержадміністрації в Чернігові не підтвердилася
22:21
Інформація про замінування облдержадміністрації в Чернігові не підтвердилася
Інформація про замінування облдержадміністрації в Чернігові не підтвердилася В результаті ретельного огляду працівниками поліції приміщення Чернігівської обласної державної адміністрації та прилеглої до споруди території вибухового пристрою не виявлено.

Сьогодні о 9.20 ранку за каналом «102» до поліції надійшло анонімне телефонне повідомлення про те, що в будівлі Чернігівської обласної державної адміністрації на Красній площі обласного центру закладено вибуховий пристрій.

До місця події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та міського відділу поліції, керівництво міськвідділу, представники Держслужби з надзвичайних ситуацій інших зацікавлених служб. Було чітко проведено евакуацію всього персоналу установи. Місце потенційної небезпеки очепили додатково залучені сили поліції.

Фахівці вибухо-технічної служби та інспектор-кінолог поліції зі службово-розшуковим собакою спільно провели зовнішній огляд споруди та подвір’я облдержадміністрації, ретельно оглянули всі внутрішні приміщення. У підсумку півторагодинної роботи, ніякого вибухового пристрою виявлено не було.
Наразі працівники Чернігівської ОДА повернулися до роботи.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) - карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області






Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1075 | Теги: Чернігівська ОДА, телефонне замінування | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar