реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 13 » Інтелігенція Чернігова закликала підтримати Владислава Атрошенка
21:03
Інтелігенція Чернігова закликала підтримати Владислава Атрошенка
Інтелігенція Чернігова закликала підтримати Владислава Атрошенка Інтелігенція Чернігова підписала колективного листа з закликом до чернігівців підтримати Владислава Атрошенка на посаді міського голови.
Шановні чернігівці, земляки!

Наше місто втрачає можливості. Знову не справдилися надії його мешканців на розвиток, процвітання і добробут. Починаючи з 2002-го року і донині міський голова «годує» нас солодкими обіцянками, які після обрання його на цю відповідальну посаду перетворюються для нас на гіркі розчарування.

Замість обіцяного економічного піднесення – економічне провалля, замість багаторазових гучних заяв про підняття рівня життя – безробіття, зубожіння, зневіра, виїзд молоді до інших міст на заробітки. На жаль, 13 років такого «болота» привели Чернігів на останнє місце у рейтингу міст України. У нас – найнижчі зарплати і найвищі платежі за тепло і гарячу воду!

Це – результати не лише непрофесіоналізму міського голови і його команди, а й нездатність навіть осягнути рівень відповідальності за кожен день і рік життя міста, за тисячі людських доль.
Дорогі земляки! Ми закликаємо вас вийти з полону ілюзій і безвідповідальних обіцянок. Не можна чекати і байдуже дивитися, як сьогодення чернігівців перетворилося на приречене виживання і безнадію.

Щоб урятувати завтрашній день наших дітей і онуків у нашому рідному місті, ми закликаємо вас обов’язково прийти на виборчі дільниці. Адже байдужість сьогодні – дорого коштуватиме нам завтра! Досить вірити пустопорожнім обіцянкам чинної влади.
Ми закликаємо другому турі проголосувати за нові можливості для Чернігова і підтримати кандидата на посаду Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка.
Його професійна команда управлінців, економістів та аналітиків зуміє вивести Чернігів із занепаду, підняти економіку і рівень життя чернігівців. Настав час змін!

Володимир Суховерський, директор Чернігівського музичного училища імені Левка Ревуцького.
Андрій Жиденко, головний лікар Чернігівської обласної лікарні
Сергій Павленко, заслужений журналіст України, головний редактор журналу «Сіверянський літопис».
Сергій Черняков, вчений секретар Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній».
Надія Галковська, поетеса
Валерій Зуб, головний лікар обласного онкологічного диспансеру
Василь Чепурний, голова обласного товариства «Просвіта» імені Т.Шевченка
Інеса Вачнадзе, заслужена вчителька України
Андрій Глухенький, голова міського товариства «Просвіта» імені Т.Шевченка




Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1016 | Теги: вибори, Чернігів, інтелігенція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar