реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 28 » Як розвивати туризм на Чернігівщині: напрацювання інструментаріїв
18:51
Як розвивати туризм на Чернігівщині: напрацювання інструментаріїв
Як розвивати туризм на Чернігівщині: напрацювання інструментаріїв Днями на базі спа-готелю «ШишкіNN» відбувся виїзний дводенний командно-комунікативний тренінг-семінар «Формування туристичного активу Чернігівської області». Концептуальне навчання єдиною командою пройшли представники бізнесу, влади та громадські активісти – ті, хто зацікавлені у розвитку Чернігівщини як території, привабливої для туристів. Серед учасників заходу – провідні готельєри, ресторатори області, представники зеленого туризму.

Разом із тренерами – головою Асоціації індустрії гостинності України, екс-міністром курортів і туризму Криму Олександром Лієвим та доцентом кафедри практичної психології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Зоєю Гаркавенко – учасники семінару, зокрема, обговорили перспективи розвитку туризму в області, враховуючи її значний туристичний потенціал.

До заходу долучилися народний депутат України Анна Романова, заступник голови – керівник апарату Чернігівської ОДА Наталія Романова, директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА Олександр Левочко.

Обговорювалися зовсім нові підходи до просування туристичного продукту, аби він був затребуваним і при цьому став джерелом наповнення бюджету області. Під час роботи тимчасових професійних груп учасники тренінгу напрацьовували рекомендації для презентації туристичного продукту, визначали ключові характеристики клієнтів, на яких він розрахований.

— Відбулося надзвичайно корисне спілкування. Ми вчилися, як використовувати кращі практики формування туристичного продукту і його просування на всеукраїнському і міжнародному рівні. Ми подивилися на розвиток туризму під зовсім іншим – сучасним – кутом, — поділилася враженнями Наталія Романова. — Головне: правильно продавати туристичний маршрут. При цьому його необхідно сформувати і «запакувати» таким чином, щоб його купили провідні туристичні агенції.

Як повідомила Наталія Романова, 6 квітня команда від області планує взяти участь у роботі туристичного воркшопу в Києві, організатором якого є Асоціація індустрії гостинності України. Обіцяють, що до заходу долучаться близько 80 туроператорів.

Крім того, вже 29 квітня Чернігівщина стане учасником столичної виставки UITT 2017 «Україна – Подорожі та Туризм», на якій свій туристичний потенціал представлятимуть більшість областей України. Заявки на участь у заході також подали 28 країн світу.

Свої думки з приводу семінару на своїй сторінці у Facebook висловив і голова Корюківської ОТГ Ратан Ахмедов:

— Це були два дні, що відкривають можливості. Це не черговий "круглий стіл" чи "нарада". Вже на початку квітня Чернігівщина матиме можливість продавати себе кількамільйонному ринку Києва.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 824 | Теги: Чернігівщина, туризм | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar