реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 2 » «Холдинг» виграє чемпіонат Чернігівської області з міні-футболу
18:39
«Холдинг» виграє чемпіонат Чернігівської області з міні-футболу
«Холдинг» виграє чемпіонат Чернігівської області з міні-футболу Першого весняного дня в чернігівському фізкультурно-оздоровчому комплексі на П’яти Кутах пройшли фінальні матчі чемпіонату Чернігівської області з міні-футболу. Переможці зональних турнірів сформували дві групи, переможці яких і розіграли золоті нагороди.
Матчі пройшли в напруженій атмосфері, кожна з команд показала футбол високої якості, а вщерть заповнені трибуни емоційно вболівали за свої футбольні колективи.

Група А: «Динамо» (Ніжин), «Ревна» (Семенівка), «Ніка» (Чернігів)
«Динамо» (Ніжин) – «Ревна» (Семенівка) 5:8
«Динамо» (Ніжин) – «Ніка» (Чернігів) 3:6
«Ніка» (Чернігів) – «Ревна» (Семенівка) 4:4



Група Б: «Холдинг» (Чернігів), «Росток-Надія» (Припутні), ФК «Короп» (Короп).
ФК «Короп» – «Холдинг» (Чернігів) 1:4
ФК «Короп» – «Росток-Надія» (Припутні) 1:1
«Росток-Надія» (Припутні) – «Холдинг» (Чернігів) 0:4



Стикові матчі
За 3-4 місце
«Ніка» (Чернігів) – ФК «Короп» 5:2
Чернігівці продемонстрували дуже яскраву комбінаційну гру, швидко вийшли вперед, але на досягнутому не зупинилися і незабаром довели рахунок до розгромного (5:0). Однак і «Короп» проявив характер, команда боролася до останнього і наприкінці відіграла два м’ячі. Отже, «бронзова» перемога «Ніки» 5:2.

За 1-2 місце
«Холдинг» (Чернігів) – «Ревна» (Семенівка) 2:2 (пен. 7:6)
Інтрига в «золотому» матчі зберігалася до останньої секунди. «Ревна» в середині першого тайму вийшла вперед, гол на рахунку Ігора Донця. Олександр Цупрунов на початку другого тайму подвоїв перевагу. Сама ж гра проходила на зустрічних курсах, без особливої переваги когось із суперників як по моментах, так і по володінню м'ячем. Втім, програючи, «Холдинг» став «нагнітати» темп і гол в ворота «Ревни» назрівав. Лідер атак «Холдинга» Вадим Атаманенко раз по раз небезпечно пробивав та віддавав гострі передачі. Одна лише стійка 4 рази рятувала гостей. Та за 5 хвилин до сирени Володимир Шерело таки замкнув один із прострілів Атаманенка. А наприкінці матчу Денис Корнілов вирівнює рахунок на табло. А це означає післяматчеві пенальті. Гравці достатньо холоднокровно раз по раз переграють воротарів, серія затягується. І тільки під час пробиття сьомого за ліком пенальті поперечина рятує ворота Євгенія Горового. Чернігівський «Холдинг» – чемпіон Чернігівської області з міні-футболу 2015 року!

Сергій ГОРОБЕЦЬ, Андрій МАРТИНОВИЧ, спеціально для «Чернігівського формату».



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1493 | Теги: Чернігівщина, міні-футбол, спорт, Сергій Горобець | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar