реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 23 » Лекції-презентації на екологічну тематику проходять у чернігівських школах
12:07
Лекції-презентації на екологічну тематику проходять у чернігівських школах
Лекції-презентації на екологічну тематику проходять у чернігівських школах У загальноосвітніх закладах міста стартував проект «Дні екології в школах міста Чернігів», реалізований громадською ініціативою «Еко Місто» за підтримки British Council в рамках програми Active Citizens.

Лекції-презентації на екологічну тематику будуть проходити в кожній школі міста до середини грудня. Для школярів загальноосвітніх шкіл №17, №19 та №20, а також гімназії гуманітарно-естетичного спрямування №31 організатори вже провели такий захід. В своїх лекціях вони розповідали про історію створення елементів живлення, їхню шкоду довкіллю та здоров’ю людей, процес переробки та речі, які можна виготовити з частин відпрацьованих батарейок.

Лекції проходять в інтерактивній формі, тому діти легко включаються в спільну роботу і жваво обговорюють дану тему, а це дає їм можливість легше засвоїти корисну інформацію.

За словами організаторів, даний проект проводиться з метою популяризації збору батарейок, а також надання дітям нових знань у вигляді неформальної освіти.

За повідомленням управління освіти міської ради



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1067 | Теги: школи, батарейки, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar