реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 8 » Міліція оперативно розкрила вбивство
20:52
Міліція оперативно розкрила вбивство
Міліція оперативно розкрила вбивство На ґрунті ревнощів житель Прилуцького району Чернігівської області завдав односельцю вісім ножових поранень, від яких чоловік помер, інформує УМВС України в Чернігівській області
Як повідомив начальник Прилуцького міськвідділу внутрішніх справ полковник міліції Олександр Меша, 6 березня до чергової частини надійшло повідомлення про виявлення трупа жителя одного з сіл Прилуччини з численними ножовими пораненнями.
На тілі потерпілого слідчо-оперативна група нарахувала вісім ножових поранень в груди, спину та живіт. На підлозі, стінах і шторах – всюди була кров. Експерт-криміналіст вилучив сліди взуття можливого вбивці, почалися пошуки нападника.
Оперативники провели в селі подворові обходи, поспілкувалися із сусідами, відпрацювали раніше засуджених осіб. В результаті надійшла інформація про можливе місце перебування підозрюваного.
Слідчо-оперативна група виїхала у вказану місцевість, де і затримала чоловіка. Той у колі друзів випивав аби забути про ранкову різанину. Зловмисник так поспішав покинути село, що навіть не встиг до пуття змити кров з одягу та взуття. Вдома у підозрюваного міліція вилучила знаряддя злочину – кухонний ніж зі слідами бурого кольору.
Спілкуючись з правоохоронцями, чоловік розповів, що прийшов до односельця поговорити по-чоловічому. Приводом до зустрічі стали чутки, що дружина підозрюваного зустрічається з односельцем.
І хоча подружжя вже не живе разом, чоловіка це розлютило. В якості аргументу ревнивець взяв кухонний ніж, яким і позбавив життя чоловіка.
Олександр Меша розповів, що підозрюваний зізнався у вчинені злочину, він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 982 | Теги: ножові поранення, Кримінал, Прилуччина, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar