реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 13 » Місцеві адміністрації Чернігівщини — на шляху до підвищення стандартів державних комунікацій
19:56
Місцеві адміністрації Чернігівщини — на шляху до підвищення стандартів державних комунікацій
Місцеві адміністрації Чернігівщини — на шляху до підвищення стандартів державних комунікацій Працівники обласної та районних державних адміністрацій, що відповідають за зв’язки з ЗМІ, оволодівають кращими практиками інформаційної діяльності. 11 листопада вони взяли участь у семінарі-тренінгу «Взаємодія влади із медіа в умовах реалізації реформ», який організували Український кризовий медіа-центр та Чернігівська облдержадміністрація.

Семінар відбувся у рамках проекту Gov.Comms.Ua з підвищення стандартів комунікацій органів державної влади України. Координатор проекту Ярина Журба, відкриваючи захід, наголосила на важливості покращення державних комунікацій для всього процесу впровадження реформ в Україні.

Основну частину тренінгу провела Ольга Куніна, запрошений експерт з 10-річним стажем роботи в маркетингових комунікаціях та досвідом співпраці з такими організаціями як ЮНІСЕФ та «1+1 медіа».

Тренер обговорила з учасниками проблеми, які зустрічають у своїй роботі прес-служби, та розібрала ключові етапи побудови комунікаційної стратегії.

Ольга Куніна також дала поради щодо медійних інструментів, корисних для використання в інформаційній діяльності, та засобів налагодження прямого контакту з аудиторією.

Під час роботи у групах державні службовці вчилися готувати більш ефективні та сучасні інформаційні повідомлення з урахуванням їхньої тематики, цільової аудиторії та особливостей ЗМІ, якому вони адресовані.

Також у ході семінару директор Офісу реформ у Чернігівській області Ярослав Жиденко розповів про деталі процесу децентралізації в області та специфіку висвітлення цієї реформи.

Представники Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Андрій Подорван та Валерій Сорокін присвятили свої виступи іншим практичним питанням діяльності інформаційних підрозділів органів влади: організації внутрішніх комунікацій та зміцненню інформаційної безпеки.

За інформацією з офіційного сайту облдержадміністрації



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1188 | Теги: комунікації, Чернігівщина, реформи | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar