реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 12 » На Чернігівщині поліція розкрила вбивство жінки
22:27
На Чернігівщині поліція розкрила вбивство жінки
На Чернігівщині поліція розкрила вбивство жінки Співробітники карного розшуку Срібнянського відділення поліції затримали чоловіка, який після відмови дати йому спиртне до смерті забив ногами свою знайому.
До чергової частини Срібнянського відділення поліції звернувся мешканець одного з сіл району і повідомив про виявлення трупа 56-річної місцевої жительки.
На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. В помешканні правоохоронці дійсно виявили тіло загиблої. Згодом судмедекспертиза встановила, що причиною смерті жінки стала внутрішньочерепна травма та набряк головного мозку.
Оперативники провели подворові обходи, опитали сусідів і з’ясували коло знайомств потерпілої. Було встановлено, що жінка допомагала по господарству односельцю-інваліду. За це чоловік годував помічницю, оскільки та жила сама.

Того дня в гості до дядька завітав раніше судимий 29-річний племінник, чоловіки влаштували нехитре застілля із випивкою. Коли ж оковита скінчилася, племінник пішов попросити горілки у жінки, що доглядала за його родичем.

Але коли жінка відмовила дати горілки, це розлютило прохача. Він почав бити потерпілу руками і ногами, доки та не знепритомніла.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого), що передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до десяти років.
Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 934 | Теги: Чернігівщина, поліція, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar