реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 28 » На Чернігівщині продовжують освоювати кошти, виділені з державного бюджету
09:04
На Чернігівщині продовжують освоювати кошти, виділені з державного бюджету
На Чернігівщині продовжують освоювати кошти, виділені з державного бюджету Здебільшого за гроші, виділені з регіонального фонду розвитку, здійснюють реконструкцію бюджетних установ. Саме на ремонт медичних та освітніх закладів спрямовані ці кошти в Ніжинському та Ічнянському районах, де сьогодні з робочим візитом перебував перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич.

Оглянули об’єкти і фахівці профільних структурних підрозділів ОДА.

Зокрема, у Ніжині реконструюють акушерське відділення пологового будинку. Три роки тому там відремонтували дах, а зараз замінюють вікна та утеплюють фасад. Оздоблюють приміщення і в середині. Наразі роботи ідуть на третьому поверсі.
Загалом на цей проект передбачено майже дев’ять мільйонів гривень державних коштів та більше дев’ятисот тисяч з місцевого бюджету.

У стадії завершення підключення до міської каналізації одного з дошкільних закладів Ічні. На ці потреби витрачено 220 тисяч гривень з регіонального фонду розвитку та 24 тисячі — з місцевого бюджету.
Найближчим часом дитсадок з’явиться і в селі Ольшана Ічнянського району. Для цього там зараз реконструюють будівлю контори. Вартість проекту — більше мільйона гривень.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 924 | Теги: будівництво, Чернігівщина, субвенції | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar