реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 15 » На Чернігівщині станом на 12 годину на виборчих дільницях грубих порушень громадського порядку не зафіксовано
15:49
На Чернігівщині станом на 12 годину на виборчих дільницях грубих порушень громадського порядку не зафіксовано
На Чернігівщині станом на 12 годину на виборчих дільницях грубих порушень громадського порядку не зафіксовано У Чернігові та 15 районах області відбувається голосування на місцевих виборах. Поліція забезпечує громадський порядок на дільницях і в громадських місцях в посиленому режимі.
Повторне голосування відбувається в Бахмацькому, Борзнянському, Варвинському, Городнянському, Ічнянському, Козелецькому, Куликівському, Менському, Ніжинському, Носівському, Прилуцькому, Ріпкинському, Семенівському, Срібнянському, Чернігівському районах області та місті Чернігові.

15 листопада всі виборчі дільниці відкрилися вчасно, без порушень, проблеми в організації виборчого процесу відсутні.
На території Чернігівської області утворено 179 виборчіх комісій, з яких 27 територіальних виборчих комісій та 152 дільничні виборчі комісії.
Особовий склад підрозділів Головного управління Національної поліції в Чернігівській області несе службу в посиленому варіанті. Для забезпечення охорони громадського порядку під час виборів задіяно майже 800 працівників Головного управління Національної поліції, військовослужбовців Національної гвардії та представниуків громадських формувань. Створений резерв особового складу.

Станом на 12 годину зареєстровано 3 повідомлення, пов’язані з виборчим процесом. Так, в Чернігові на виборчій дільниці по вулиці 50 років ВЛКСМ чоловік сфотографував свій бюлетень, а на дільницях по вулиці Стаханівців та Мстиславській громадяни намагалися проголосувати за паспортами, які викликають сумнів у своїй дійсності. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції, триває перевірка.
Правоохоронці реагують на всі звернення та повідомлення, які надходять від громадян, пов’язані не тільки з виборчим процесом.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 831 | Теги: поліція, Чернігівщина, вибори | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar