реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 23 » На Чернігівщині затриманий чоловік, який до смерті забив паралізовану бабусю
20:58
На Чернігівщині затриманий чоловік, який до смерті забив паралізовану бабусю
На Чернігівщині затриманий чоловік, який до смерті забив паралізовану бабусю Перебуваючи в нетверезому стані, онук дерев’яним поліном побив 86-річну бабусю, а потім і 85 річного дідуся, який став на захист дружини. Нападник затриманий.
До чергової частини Сосницького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області надійшло повідомлення, що 32-річний житель району, який проживає спільно з батьками та дідусем з бабусею, перебуваючи в нетверезому стані, вчинив сварку, яка переросла в бійку.

В результаті онук дерев’яним поліном переламав паралізованій бабусі обидві щелепи, а коли дідусь вступився за дружину, розбив тому голову. Після того, як домашні утихомирили дебошира, стареньких було госпіталізовано до Сосницької райлікарні. Лікарі зробили все можливе, але бабуся, не опритомнівши, померла в реанімаційному відділенні.

Слідчо-оперативна група відділення поліції затримала нападника, він поміщений до ізолятора тимчасового тримання згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вилучено знаряддя кримінального правопорушення - дерев’яне поліно та одяг правопорушника з плямами червоно-бурого кольору.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.
Триває досудове розслідування, встановлюються обставини інциденту.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 891 | Теги: Чернігівщина, Кримінал, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar