реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 8 » На Ічнянщині виявлено 28 артилерійських снаряди
09:34
На Ічнянщині виявлено 28 артилерійських снаряди
На Ічнянщині виявлено 28 артилерійських снаряди 5 листопада групою піротехнічних робіт обласного Управління ДСНС, вилучено та знищено шляхом контрольованого підриву 27 артилерійських снаряди калібром 152мм та 1 артилерійський снаряд калібром 76мм часів Другої світової війни.

Ввечері, 04 листопада на відкритій території поблизу с. Зінченкове Ічнянського району місцевими жителями було виявлено 4 предмети схожі за ознаками на артилерійські снаряди. Місце знахідки одразу було взято під охорону співробітниками міліції.
Про це повідомляє УДСНС у Чернігівській області.

Наступного дня, на місце події прибула піротехнічна група У ДСНС України у Чернігівській області, яка ідентифікувала невідомі знахідки, як артилерійські снаряди калібром 152 мм часів Другої світової війни. Під час обстеження прилеглої території додатково виявлено ще 23 артилерійських снаряди калібром 152 мм та 1 артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни.

Піротехніки вилучили боєприпаси, вивезли на спеціально відведений майданчик та о 14:10 знищили шляхом контрольованого підриву.





Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 809 | Теги: снаряди, Ічнянщина, ДСНС | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar