реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 13 » Не будьмо байдужими! Допоможіть маленькому чернігівцю Єгорці
08:04
Не будьмо байдужими! Допоможіть маленькому чернігівцю Єгорці
Не будьмо байдужими! Допоможіть маленькому чернігівцю Єгорці Коли я вперше побачив Єгорку мене вразили його великі, утомлені і сумні очі, але в той же час вони випромінювали безмежний інтерес до життя. Вони як би говорили через внутрішню біль – ти такий великий, допоможи мені. Він не говорив це вголос, про це буквально кричали його очі!
Наш фонд проводить збір засобів на лікування цього симпатичного, доброго і вихованого хлопчини. Звертаємося до Вас в надії, що Ви надасте посильну допомогу в лікуванні Горбунова Єгорія, 2009 року народження з Чернігова, діагноз: сепсис, інтоксикація, стійка гематурія.
Стан важкий, дитина потребує підтримуючої терапії, вартість лікування 50000 грн. Але навіть Ваша одна гривна може стати вирішальною в його долі. Відгукніться душею і серцем! Разом ми можемо стати Добрими Чарівниками і створити ДИВО – врятувати дитину!
Ваші можливості безмежні!

Реквізити для добродійного внеску: БФ «Благосвіт-Україна», код ЕДРПОУ 41093311 р/р 26004051422536 в ПАТ КБ «Приватбанк» МФО 353586 Призначення платежу: Добродійний внесок.

З кожним Вашим добрим вчинком Світ кращим!



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 883 | Теги: Горбунов Єгор, лікування, благодійність | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar