реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 13 » Німці знімають фільм у Чернігові
22:59
Німці знімають фільм у Чернігові
Німці знімають фільм у Чернігові У клубі «Експертна думка» відбулась прес-конференція студентів Університету кіно та телебачення «Конрад Вольф» (Німеччина). Це троє молодих хлопців, що приїхали в Україну знімати документальний фільм, повідомляє Сіверцентр.
Філіп, Маркус та Іван приїхали до України, аби зібрати матеріали для телепередачі «Батьківщина». Останнім часом через важку політичну ситуацію на Сході про нас постійно «говорить світ». Ось і зараз студенти німецького університету протягом десяти днів подорожують містами, аби дізнатись про життя українців в умовах війни.
Хлопці зізнаються: раніше про Україну не чули. Та зараз в новинах постійно лунає інформація про воєнні дії на території держави. Кажуть, у Німеччині таки присутня проросійська пропаганда – це один із мотивів приїзду саме в Україну.
Перше, що здивувало молодиків, які ступили на українську землю, –національна символіка. Жовто-блакитні стяги, які на кожному кроці майорять містами країни, таки вразили гостей. Німецький патріотизм трошки інший, як зізнались журналісти: їм притаманні певні кліше, які проявляються у відношенні до навколишнього середовища.
До Чернігова хлопці завітали всього на кілька днів, вже зовсім скоро вони повернуться до Києва, хоча й зізнаються: матеріалу більше ніж достатньо. Усі переживання та страхи, що супроводжували хлопців по дорозі в Україну, розвіялись одразу. Їм дуже сподобалась українська гостинність, а особливо їжа.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1118 | Теги: російськ пропаганда, Німеччина, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar