реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 16 » Ніжинська центральна бібліотека представляє роботи майстрів
19:27
Ніжинська центральна бібліотека представляє роботи майстрів
Ніжинська центральна бібліотека представляє роботи майстрів У читальному залі центральної бібліотеки проходить виставка «Скарбниця талантів землі Ніжинської», де представлені роботи створені вмілими руками майстрів.
Зустрічає відвідувачів «Баба Яга» Юлії Гусєвої плетена гачком. Вона як охоронець слідкує за порядком у залі. Під її пильним поглядом відчуваєш себе казковим героєм.
Перед очима проходять всі пори року. Весна представлена роботами Аліни Семенової та Світлани Старостенко. Їх квіти, як живі, але зовсім різні.
Потім потрапляємо у літо, де не тільки яскраві барви картин, а ще й пахне динею. Це пахне мило, яке виготовила Таміла Ященко. Порічки, зроблені Світланою Борщ так хочеться спробувати на смак, чи не кислі, чи достигли.

Осінь – роботи Альони Пасєчніченко. Так гарно підібрати квіти, зробити з них справжній шедевр може тільки художник, а чого варта скринька з природних матеріалів!
Дівчатка-принцеси Альони Назарової пишаються своїми гарними зачісками.
І тут наближається зима – Снігуронька, створена чарівними руками Лілії Бринзи, чекає на свого Дідуся Мороза, а Кіт Себастьян, робота Марини Галети, сів собі у затишному куточку і чекає на весну.

Весна повертається до нас з роботами учасників гуртка «Оригамі», керівник Тетяна Сидорець. Дитячі роботи – різнобарвні, яскраві, веселі як самі діти, що їх створили.
І хоч за вікном пізня осінь, а в читальному залі тихо і затишно, виставка чекає відвідувачів.
Майстри, що надали свої роботи для нашої виставки, вирішили відсвяткувати своє професійне свято – День працівників культури та народного майстра в бібліотеці, поряд зі своїми роботами. Зібралися разом з представниками управління культури за чашкою духмяного чаю та обговорили плани на найближчий місяць, а саме — організацію Різдвяного ярмарку в місті.
Ми стали свідками ще однієї перемоги прекрасного в нашому житті.

Бібліотекар читального залу центральної бібліотеки Світлана Борщ
Джерело: Нежатин




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1047 | Теги: майстри, Іграшки, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar