реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 9 » Олена Костевич з Чернігова стала чемпіонкою Європи з кульової стрільби
18:11
Олена Костевич з Чернігова стала чемпіонкою Європи з кульової стрільби
Олена Костевич з Чернігова стала чемпіонкою Європи з кульової стрільби Українка Олена Костевич виграла золоту медаль на чемпіонаті Європи в стрільбі з пневматичного пістолета з десяти метрів. Турнір проходить у голландському Арнемі, повідомляє tribuna
Костевич пройшла кваліфікацію з другим результатом, програвши болгарці Антуанеті Боневій, але у фіналі не дала суперниці шансів.

Кульова стрільба. Пневматичний пістолет
Чемпіонат Європи
10 м
1. Олена Костевич (Україна) - 202,9 бали
2. Антуанету Бонев (Болгарія) - 202,3
3. Рената Тобай Шике (Угорщина) - 177,2

Довідка за матеріалами Вікіпедії
Олена Дмиитрівна Костевич — українська спортсменка, яка спеціалізується на стрільбі з пневматичного пістолета, олімпійська чемпіонка, заслужений майстер спорту України.
У дитинстві займалася спортивною гімнастикою, потім великим тенісом. У стрільбу, прийшла в 11 років за ініціативи матері. Тренуватися почала в спортивно-стрілецькому клубі Чернігова. Закінчила загальнооосвітню спеціалізовану школу фізико-математичного профілю № 12 міста Чернігова.
Олена Костевич закінчила Чернігівський технологічний університет, навчається в аспірантурі Київського національного університету технологій та дизайну за спеціальністю «Економіка підприємства», виступає за спортивні товариства «Колос» і «Динамо», має звання лейтенанта СБУ, є членом збірної України і членом Федерації стрільби України.
Мешкає в Чернігові.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1434 | Теги: Олена Костевич, спорт, кульова стрільба | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar