реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 4 » Постраждав за Ілліча
21:02
Постраждав за Ілліча
Постраждав за Ілліча Нетипова крадіжка сталася в Чернігові. Уночі хтось проник на територію комбінату побутового обслуговування і викрав уламки пам’ятника Леніну, які лежали там після демонтажу.
Чернігівського Ілліча скинули з постаменту одним з перших в Україні -- ввечері 22 лютого 2014 року. Тоді ж понівечену скульптуру відвезли в цех спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування. Там вона лежить усі ці роки. Але днями хтось несподівано... поклав на Леніна око, пише газета Експрес

"Про крадіжку повідомили працівники комбінату, -- розповів Борис Коновченко, спеціаліст сектору комунікації ГУ НП області. -- З’ясувалося, невідомий злодій поцупив три уламки пам’ятника загальною вагою 100 кілограмів. Невдовзі крадія вдалося виявили і затримати. Ним виявився 41-річний місцевий житель. Зрозуміло, що чолов’ягу зацікавила на історична, а саме матеріальна цінність пам’ятника, бо той зроблений з бронзи. Вночі він викрав бронзові уламки скульптури, найнявши для цього вантажне таксі. І навіть устиг продати викрадене, вторгувавши у пункті прийму металів 3500 гривень".

Чоловік уже був суджений за зберігання наркотиків. Тепер поціновувачу Ілліча загрожує новий суд та покарання за скоєну крадіжку. Тож направду -- постраждав за Леніна!

Фото з архіву "Чернігівського формату".



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 801 | Теги: декомунізація, Ленін, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar