реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 19 » Розкрито вбивство в приміському дачному товаристві
17:33
Розкрито вбивство в приміському дачному товаристві
Розкрито вбивство в приміському дачному товаристві Співробітники Чернігівського райвідділу УМВС в Чернігівській області оперативно розкрили вбивство в приміському дачному товаристві, повідолмяє УМВС України в Чернігівській області
18 березня до чергової частини Чернігівського райвідділу УМВС надійшло повідомлення про виявлення в дачному товаристві трупа невідомого чоловіка.
На місце пригоди виїхали слідчо-оперативні групи райвідділу та обласної міліції. Оперативно правоохоронці встановили, що вбивство з гладкоствольної мисливської рушниці скоїв 77-річний житель цього дачного товариства.
За попередньою інформацією з’ясувалось, що загиблий останні вісім років мешкав у цьому дачному товаристві. Підозрюваний знав його тільки наочно. Того дня вони зустрілись та вжили багато спиртного. Що стало причиною сварки, власник рушниці пояснити не зміг. Лише пригадав, що цю зброю знайшов 30 років тому на звалищі.
Інформація про подію занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Вирішується питання про затримання підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Досудове розслідування триває.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1013 | Теги: міліція, Кримінал, дача, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar