реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 23 » Танкісти 1-ї окремої танкової бригади демобілізувались
14:06
Танкісти 1-ї окремої танкової бригади демобілізувались
Танкісти 1-ї окремої танкової бригади демобілізувались 20 березня до Чернігова із зони АТО прибули танкісти 1-ї окремої танкової бригади. На залізничному вокзалі їх зустрічали в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман, голова обласної ради Микола Звєрєв, керівники окремих структурних підрозділів ОДА, керівництво обласного військового комісаріату, представники засобів масової інформації області.
За словами керівника регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Вадима Мисника, військовослужбовці цілий рік мужньо виконували свій обов’язок на сході країни. За час перебування у зоні АТО бригада, на жаль, втратила 36 бійців.
— Зараз військових відвезуть до місця постійної дислокації частини, у Гончарівське, де вони отримають всі необхідні документи та грошове забезпечення. Після цього демобілізовані мають стати на облік у районних військкоматах та повернутися на свої робочі місця, — повідомив Вадим Мисник.
Майже всі військовослужбовці, які повернулись додому, будуть зараховані до військового резерву. Тож під час введення особливого періоду всі вони знову повернуться до танкової бригади та захищатимуть країну.
На сході держави демобілізованих танкістів замінять їх побратими, які пройшли підготовку і бойове злагодження у Гончарівському та навчальному центрі ЗСУ в смт Десна.
Для учасників АТО передбачені державні соціальні гарантії. Зокрема, це право на отримання посвідчення учасника бойових дій, забезпечення земельними ділянками, виплату грошових компенсацій, лікування та психологічна реабілітація у спеціалізованих клініках та санаторних закладах тощо.

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1071 | Теги: Чернігів, танкісти, АТО, демобілізація | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar