реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 30 » У Чернігові поліція затримала лісовоз із 40 кубометрами дуба-кругляку без документів
18:26
У Чернігові поліція затримала лісовоз із 40 кубометрами дуба-кругляку без документів
У Чернігові поліція затримала лісовоз із 40 кубометрами дуба-кругляку без документів 29 листопада працівники ДАІ на стаціонарному посту Новоселівка Чернігівського району за інформацією Державної екологічної інспекції області затримали вантажівку з лісом без документів. Водій тягача «Вольво» не зміг надати правоохоронцям документи, які б підтверджували походження 40 кубометрів дуба-кругляка. Житель Одеської області лише повідомив, що завантажив ліс в селі Моргуличі Чернігівського району.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила машину з лісом. Про її повернення мова не йде. За ринковими цінами збиток, нанесений зловмисниками лісовому господарству становить близько 120 тисяч гривень.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка лісу) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Триває досудове розслідування, встановлюється коло осіб, причетних до незаконної оборудки. Керівництвом Головного управління Національної поліції в Чернігівській області прийнято рішення про заохочення інспекторів ДАІ, що в подальшому сприятиме подібним затриманням.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 959 | Теги: поліція, ліс, Кримінал, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar