реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 24 » У Чернігові міліція розслідує факт бійки у волонтерському центрі
19:14
У Чернігові міліція розслідує факт бійки у волонтерському центрі
У Чернігові міліція розслідує факт бійки у волонтерському центрі За фактом хуліганських дій в Єдиному волонтерському центрі міліція Чернігова відкрила кримінальне провадження, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Працівники Чернігівського міського відділу внутрішніх справ встановили, що двоє жителів обласного центру діяли з мотивів явної неповаги до суспільства. Вони спровокували словесний конфлікт у приміщенні Єдиного волонтерського центру. Сварка переросла в бійку, в процесі якої ці громадяни завдали тілесних ушкоджень одному з волонтерів, 46-річному жителю приміського села. Хуліганів оперативно затримали працівники міліції, викликані іншими волонтерами.
Як повідомив начальник Чернігівського міського відділу УМВС полковник міліції Володимир Рапута, обох підозрюваних у вчиненні хуліганства було доставлено до медичного закладу для встановлення факту перебування їх у стані алкогольного сп’яніння. За висновком лікарів, у обох визначено вміст алкоголю в крові, що відповідає середньому ступеню сп’яніння.
За фактом бійки у волонтерському центрі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб). Вона передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі до чотирьох років.
Розслідування триває.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 823 | Теги: міліція, волонтери, бійка, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar