реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 3 » У Чернігові перерозподіляють обов’язки «сезонних» комунальних підприємств
17:42
У Чернігові перерозподіляють обов’язки «сезонних» комунальних підприємств
У Чернігові перерозподіляють обов’язки «сезонних» комунальних підприємств У Чернігові поетапно відбувається процес перерозподілу обов’язків двох комунальних підприємств, одне з яких за специфікою своєї роботи має більше навантаження взимку, а інше – влітку. Відповідно, «не в сезон» частина техніки та працівників мали низьке навантаження або не були задіяні зовсім. У той же час, і працівники за своєю кваліфікацією (робітники, водії), і техніка на обох підприємствах подібні. Очікується, що об'єднання їх сил дозволить оптимізувати загальновиробничі витрати і зробити зайнятість протягом року рівномірною.

Мова йде про КШБП (Комунальне шляхобудівне підприємство міської ради) і КП АТП-2528. Перше з них займається ремонтом та утриманням міської дорожньої мережі, а друге – прибиранням вулиць міста та вивезенням сміття. Як відомо, ремонти доріг охоплюють час з весни по осінь, а найбільше технічних і людських ресурсів у прибиранні міських вулиць необхідні взимку, коли випадає сніг.

На даний час, відповідно до раніше прийнятих рішень виконкому міської ради, на АТП-2528 переводиться задіяні в дорожніх роботах працівники КШБП (близько 70 чоловік).

Окрім того, вчора на засіданні виконкому прийняте рішення «Про передачу основних засобів та матеріальних цінностей», яким до АТП передані також техніка КШБП для дорожніх робіт, матеріальні цінності та об’єкти міської вуличної мережі, які юридично були в його віданні. Це вулиці і тротуари, асфальтне покриття, а також зливова каналізація, пропускні труби, шляхопроводи, набережні та інші споруди, які теж є частиною цієї мережі. Тепер вони знаходитимуться на балансі КП АТП-2528.

Територіально ці працівники та техніка будуть розміщатися на виробничій базі комунального АТП (вул. 1 Травня, 173), ставши його структурним підрозділом.

Інша частина колективу КШБП – до функціональних обов’язків якої входить утримання в належному стані мереж зовнішнього освітлення міста і світлофорних об’єктів – залишається на цьому комунальному підприємстві. Наразі їх виробнича база розміщається за адресою вул. Робоча, 6.

Виробнича база КШБП по вул. Любченка, 1 буде звільнятися і юридично в перспективі передаватиметься в фонд комунального майна міської ради.

За матеріалами прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 762 | Теги: Чернігів, комунальні підприємства | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar