реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 15 » У Чернігові підірвали підозрілу валізу, залишену біля виборчої дільниці
15:53
У Чернігові підірвали підозрілу валізу, залишену біля виборчої дільниці
У Чернігові підірвали підозрілу валізу, залишену біля виборчої дільниці У Чернігові поліція підірвала гідравлічною гарматою залишену без нагляду валізу поблизу виборчої дільниці, вибухівки або інших небезпечних речовин не виявлено.
Про це повідомили в прес-службі головного управління Національної поліції в області.

Згідно з повідомленням, до чергової частини Чернігівського відділу поліції надійшло повідомлення від поліцейського, який несе службу з охорони громадського порядку на одній з виборчих дільниць по вулиці Толстого, про виявлення підозрілого предмета.

Залишену без нагляду валізу на тротуарі приблизно в ста метрах від приміщення для голосування виявив небайдужий виборець. Чоловік про знахідку повідомив поліцейському.

До місця виклику негайно виїхали правоохоронці та представники Держслужби з надзвичайних ситуацій. Місце потенційної небезпеки було оточене, співробітники ДАІ перекрили рух транспорту на цій ділянці вулиці.
Фахівці вибухотехнічної служби зруйнували підозрілий предмет із застосуванням спеціального гідродинамічного пристрою. Після цього залишки валізи і її вміст були ретельно оглянуті, жодних ознак наявності вибухових речовин чи небезпечних предметів виявлено не було.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 826 | Теги: вибухонебезпечний предмет, поліція, вибори, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar