реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 14 » У Чернігові поліція затримала іноземців, які їхали на легковику з чужими номерами
15:25
У Чернігові поліція затримала іноземців, які їхали на легковику з чужими номерами
У Чернігові поліція затримала іноземців, які їхали на легковику з чужими номерами На вимогу поліції зупинитися порушники намагалися втекти, при цьому утікачі створили аварійну ситуацію та зіткнулися з деревом і пошкодили сходи в магазині. В п'ятницю 13 листопада під час нагляду за дорожнім рухом працівники відділу управління превентивної поліції ГУНП в Чернігівській області помітили легковик «Honda-Civic», манера водіння якого викликала підозри.
Поліцейські перевірили автівку за базою даних і з'ясували, що державні номерні знаки належать зовсім іншому автомобілю. На законну вимогу правоохоронців зупинитися порушники лише додали швидкості. З усього було видно, що водій не орієнтується в місті, бо попрямував вулицею з одностороннім рухом. В результаті він зачепив дерево, сходи магазину і зупинився під самим будинком.
На водія і одного з пасажирів поліцейським довелося надіти наручники, оскільки іноземці намагалися втекти. Ще один пасажир був госпіталізований з травмами голови та хребта. Затриманих правопорушників доставили до поліцейського відділку де з'ясувалось, що водій легковика розшукується Головним управлінням Національної поліції в Київській області за скоєння крадіжки.

По факту даної пригоди проводиться перевірка. Також триває перевірка правопорушників на причетність до скоєння злочинів на території Чернігівської області та інших регіонів держави.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 896 | Теги: ДТП, поршуники, Чернігів, поліція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar