реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 27 » У Чернігові посадові особи університету привласнили 165 тисяч гривень. Відео
20:03
У Чернігові посадові особи університету привласнили 165 тисяч гривень. Відео
У Чернігові посадові особи університету привласнили 165 тисяч гривень. Відео Один з вишів Чернігова перерахував будівельній організації значну суму за проведення фіктивного капітального ремонту приміщень, інформує УМВС України в Чернігівській області
Як повідомив очільник УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін, в ході проведення перевірки законності використання бюджетних коштів одним з університетів Чернігова встановлений факт привласнення грошових коштів.
Посадові особи навчального закладу перерахували більше 165 тисяч гривень з університетського рахунку на рахунок одного з київських підприємств. Товариство з обмеженою відповідальністю мало провести поточний і капітальний ремонт приміщень університету. Насправді ж ніякі роботи не проводилися, оскільки фірма була фіктивною.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) - караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Триває досудове розслідування.





Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1120 | Теги: фіктивний ремонт, Кримінал, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar