реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 9 » У Чернігові пройшов відкритий чемпіонат з боксу
19:21
У Чернігові пройшов відкритий чемпіонат з боксу
У Чернігові пройшов відкритий чемпіонат з боксу В період з 30 жовтня по 1 листопада в залі боксу ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "Чернігів" відбувся відкритий чемпіонат Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства "Україна" з боксу, який у Чернігові зібрав 91 спортсмена з 11 областей країни.

Вдало на цих змаганнях виступили вихованці ДЮСШ "Атлет" міської ради. Впевнену перемогу здобув Ігор Хоменко у ваговій категорії 49 кг, а бронзовими призерами стали Сабун Артем (60 кг), Урамов Михайло (69 кг), Ворона Юрій (75 кг), Навроцький Павло (91 кг), Лось Роман (52 кг), Мекшун Олександр (56 кг). Готували спортсменів досвідчені тренери школи: Костючок Михайло, Метла Максим, Бондаренко Валерій, Загребельний Олександр і Драгунов Дмитро.

Ще у листопаді 2014 року вихованець ДЮСШ з шахів і шашок ФСТ "Україна" Сергій Муха на всеукраїнському турнірі "Меморіал Мурашова" виборов 5 місце і набрав 5,5 очок з 9 можливих. Це дозволяло присвоїти йому звання "Майстер спорту України". Проте, для присвоєння цього звання не вистачало очок за шкалою національного рейтингу (2325 оч.). Протягом 2015 року Сергій впевнено виступив на всеукраїнських змаганнях і набрав необхідну кількість очок, які дозволили присвоїти йому звання майстра спорту.

За інформацією відділу по фізичній культурі та спорту



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1086 | Теги: спорт, Чернігів, Бокс | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar