реклама партнерів:
Головна » 2017 » Березень » 19 » У Чернігові відзначили 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років
17:08
У Чернігові відзначили 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років
У Чернігові відзначили 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років Українська революція 1917-1921 років стала переломним моментом вітчизняної історії. Сформована в той час ідея незалежності визначила подальший перебіг історичного процесу України та її державотворення.

У Чернігові представники влади та громадськість вшанували діячів української революції та всіх героїв – борців за свободу, незалежність і суверенітет України сьогодні, 17 березня, на заході з нагоди 100–річчя початку боротьби за ненезалежність та створення Української Центральної Ради.

Урочистості розпочалися біля пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України» поблизу Катерининської церкви з молебню за Україну та учасників подій сторічної давнини. Його відправив настоятель храму Святої Великомучениці Катерини протоієрей Роман Кіник.

Участь у заході взяли перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, голова обласної ради Ігор Вдовенко, заступник Чернігівського міського голови Сергій Фесенко, представник Українського інституту національної пам’яті в області Сергій Бутко, представники державних установ, релігійних та громадських організацій, військові.

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації










Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1061 | Теги: Українська революція, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar