реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 4 » У Чернігові визначили кращі читаючі родини
19:03
У Чернігові визначили кращі читаючі родини
У Чернігові визначили кращі читаючі родини Міський конкурс «Читаюча родина м.Чернігова – 2015» вже втринадцяте проводиться обласною бібліотекою для дітей ім. М. Островського за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді та управління освіти Чернігівської міської ради.
22 сім'ї із 17 шкіл міста взяли участь у конкурсі. Програмою конкурсу була передбачена творча розповідь на тему "Пам'ять мого роду", присвячена 70-річчю Перемоги над фашизмом. Всі учасники виконали цю творчу роботу на дуже високому рівні.
Перший тур засвідчив великий творчий і читацький потенціал і батьків, і дітей, багате і різноманітне коло читання дітей і дорослих. Організаторами конкурсу вирішено надіслати всі роботи на Всеукраїнський конкурс "Книга пам'яті мого роду", що ініційований Національною бібліотекою України для дітей до 70-річчя Перемоги.
За результатами участі в конкурсі визначені сім родин-фіналістів: родина Потапових (ЗОШ № 9), родина Хроленків (ЗОШ № 28), родина Назаренків (ліцей № 22), родина Габелєвих (ліцей № 32), родина Савенків (ЗОШ № 20), родина Галушко (ЗОШ № 2) та родина Лагунець (ЗОШ № 34). Серед них призові місця вибороли :

I місце – родина Потапових (ЗОШ № 9);
II місце – родина Хроленків (ЗОШ № 28);
III місце – родина Назаренків (ліцей № 22).

За інформацією відділу у справах сім’ї та молоді міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1007 | Теги: Конкурс, Читаюча родина, освіта | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar