реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 25 » У Чернігові за отримання неправомірної вигоди затримано голову сільради
19:10
У Чернігові за отримання неправомірної вигоди затримано голову сільради
У Чернігові за отримання неправомірної вигоди затримано голову сільради Посадовець вимагала $1000 за надання дозволу на розроблення проекту землеустрою для виділення земельної ділянки.
У ході досудового розслідування співробітники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в Чернігівській області затримали під час одержання неправомірної вигоди голову однієї з сільрад Корюківського району, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Держслужбовець вимагала та одержала неправомірну вигоду в розмірі 1000 доларів США від громадянина за надання дозволу на розроблення проекту землеустрою для виділення земельної ділянки площею 0.4га в селі.
Предмет злочину вилучено. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.
Триває досудове розслідування.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 977 | Теги: держслужбовець, земельна ділянка, Хабар | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar