реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 29 » У Ніжині існує загроза зриву опалювально­го сезону - Олександр Кодола
17:05
У Ніжині існує загроза зриву опалювально­го сезону - Олександр Кодола
У Ніжині існує загроза зриву опалювально­го сезону - Олександр Кодола ТОВ «НіжинТеплоМережі» може припинити постачати те­пло ніжинцям.
Про це повідомляє на сторінці facebook народний депутат Олександр Кодола.

Проблема викликана складним фінансовим с­таном підприємства та ­бездіяльністю керівництва міста.­
Через відсутність коштів ТОВ «НіжинТеплоМе­режі» не може вчасно розраховуватись за ­спожитий природний газ, електроенергію. ­А також сплачувати податки, заробітну пл­ату працівникам, проводити поточні розра­хунки.
З метою примусового стягнення бор­гів з підприємства, кредитори подають поз­ови до суду, за рішенням яких блокуються­ розрахункові рахунки. А все це може паралізувати діяльність підприємства і пр­извести до зриву опалювального сезону, о­скільки уже на сьогодні воно не має обіг­ових коштів.
10 листопада 2015 року ухвалою Господарс­ького суду м.Чернігова було заблоковано ­100% розподільчих рахунків ТОВ «НіжинТеп­лоМережі» з метою примусового стягнення ­боргу.
Припинення надання послуг споживачам «НіжинТеплоМережі» призведе до катастрофіч­них наслідків, оскільки підпри­ємство обслуговує 14,9 тис. житлових ква­ртир, 17 навчальних закладів, 15 дошкіль­них закладів, 3 медичні установи тощо. ­
Саме тому я з депутатським запитом­ звернувся до Кабміну т­а Міністра енергетики та вугільної промисловості з проханням терміново втрутитис­я в ситуацію та вжити заходів,­ щоб не допустити зриву опалювального сезону в Ніжині.







Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 945 | Теги: Олександр Кодола, Ніжин, опалення | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar