реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 4 » Відомі українські виконавці виступили перед бійцями АТО
19:34
Відомі українські виконавці виступили перед бійцями АТО
Відомі українські виконавці виступили перед бійцями АТО Героїзм учасників антитерористичної операції на сході України викликає захоплення. За мирне майбутнє вони жертвують власним здоров’ям, а деякі, на превеликий жаль, віддали життя.
У Чернігівському військовому шпиталі наразі перебувають бійці з різних регіонів. Їм, як ніколи, потрібна увага та підтримка. Саме тому 3 березня в обласному філармонійному центр фестивалів та концертних програм для них відбувся благодійний концерт.
Захід ініційовано «Жіночим концертним батальйоном» на чолі з телеведучою Марічкою Падалко. Ідею підтримав Єдиний волонтерський центр, який зараз опікуються пораненими.
— Від наших столичних колег-волонтерів ми дізналися про ідею влаштувати концерт для поранених. Єдиний волонтерський центр звернувся з цим питанням до місцевого шпиталю і отримав схвалення. Заручившись підтримкою облдержадміністрації та Жіночої сотні самооборони, маємо сьогоднішнє дійство. Щиро сказати, все організовувалося і вирішувалася за два тижні,— каже представник ЄВЦ Ірина Тимофєєва.
Перед концертом слухачі отримали патріотичні флаєри, розроблені Міністерством інформаційної політики України.
Чернігівці охоче спілкувалися з героями, висловлюючи їм своє захоплення та підтримку.
У свою чергу, обласна влада сприяла у наданні приміщення та необхідного музичного обладнання.
– Такі заходи демонструють незламність духу українського народу та прагнення жити у єдиній країні. Можливо, варто було б запросити не лише бійців, що вже побували в зоні АТО, а й тих, хто за декілька тижнів вперше поїде на передову, аби вони пам’ятали, що їх чекають вдома, – зазначив директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА Сергій Мойсієнко.
Зі сцени звучали романтичні та веселі композиції у виконанні відомих українських артистів. Під час виконання однієї з пісень діти вручили військовослужбовцям власні малюнки.
Захід, за зізнанням бійців, став для них можливістю поринути в атмосферу домашнього затишку.







Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1054 | Теги: благодійний концерт, АТО, волонтери | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar