реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 4 » З допомогою громадськості міліція Чернігова затримала гаражного злодія
18:58
З допомогою громадськості міліція Чернігова затримала гаражного злодія
З допомогою громадськості міліція Чернігова затримала гаражного злодія Працівники карного розшуку Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ оперативно затримали злодія, який викрав інструментів більш ніж на 28 тисяч гривень, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області.
Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу УМВС в Чернігівській області полковник міліції Володимир Рапута, вчора оперативному черговому місцевий таксист повідомив, що він перевозив досить підозрілого клієнта з багажем. Машину клієнт «спіймав» на дорозі і перевозив ретельно запакований вантаж з гаражного кооперативу.
Правоохоронці почали перевіряти інформацію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського міськвідділу та працівники карного розшуку. Оперативники знайшли гараж, звідки пасажир вивозив речі та встановили його власника. Той навіть не здогадувався, що його обікрали.
Злодій прихопив із собою набори ключів, інструменти, лещата й свердлильний верстат. Власник оцінив свої збитки в понад 28 тисяч гривень.
Зі слів таксиста міліціонери склали фоторобот зловмисника. При перевірці підоблікового елементу і раніше судимих осіб було встановлено й особу крадія. Ним виявися 40-річний чернігівець, який вже був раніше судимий за крадіжки та пограбування та відбув дев’ять років за гратами. Коли правоохоронці прийшли до чоловіка додому, той навіть не встиг розпакувати викрадені речі. Їх повернули власнику.
Як зазначив Володимир Рапута, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.
Співробітники міліції перевіряють крадія на причетність до аналогічних злочинів.
Досудове розслідування триває.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 995 | Теги: міліція, гаражний злодій, Кримінал, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar