реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 29 » Зробимо Чернігівщину чистішою у День довкілля — 4 квітня
12:24
Зробимо Чернігівщину чистішою у День довкілля — 4 квітня
Зробимо Чернігівщину чистішою у День довкілля — 4 квітня Щорічно протягом квітня в Чернігівській області проводиться місячник благоустрою. У його рамках відбувається велика толока: жителі області прибирають парки, сквери, очищують водні джерела, висаджують зелені насадження тощо.
Цьогорічна акція «За чисте довкілля» на території області проходитиме 4 квітня, у суботу. Її метою є покращення стану навколишнього природного середовища, поліпшення естетичного і санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.
За словами в.о. директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації В’ячеслава Сальнікова, під час минулорічної акції вдалося зробити чимало.
Організатори акції цього року планують, насамперед, упорядкувати місця, пов’язані із перемогою у Другій світовій війні: 28 меморіальних комплексів, майже 1200 братських могил та близько 1000 місць почесних поховань.
Окрім цього в належний естетичний та санітарний стан будуть приведені прибудинкові території, дитячі та спортивні майданчики, парки, сквери, інші громадські місця.
У кожному населеному пункті будуть закладені нові зелені зони, висаджуватимуться саджанці дерев та кущів.
— Сподіваємось, що до великої весняної толоки в області долучиться багато жителів Чернігівщини. Гуртом ми зможемо зробити Сіверський край чистішим, привабливішим та безпечнішим для проживання. Тому закликаємо всіх громадян взяти участь у Дні довкілля, що проходитиме в усіх населених пунктах 4 квітня, — наголосив В’ячеслав Сальніков.

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 2151 | Теги: довкілля, Чернігівщина, благоустрій | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar