реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 11 » Зростає кількість пожеж з причини необережного поводження громадян з вогнем
20:41
Зростає кількість пожеж з причини необережного поводження громадян з вогнем
Зростає кількість пожеж з причини необережного поводження громадян з вогнем Незважаючи на попередження рятувальників та екологів, громадяни продовжують масово випалювати сміття, суху траву та минулорічні залишки рослинності. Крім того, мають місце численні факти пожеж з причини необережного поводження з вогнем. Кинутий непогашений недопалок, сірник за умов сухої погоди призводить до загорянь сухої рослинності в результаті чого вогонь поривами вітру розповсюджується на значні території, будівлі та споруди різного призначення. Як наслідок, в області кожної доби виникають десятки пожеж. Лише протягом 10 березня їх зареєстровано 20, в результаті чого вигоріло майже 130 га території, знищено або пошкоджено 21 будівлю та споруду, повідомляє Управління ДСНС у Чернігівській області.
Так, о 13:38 на відкритій території біля с. Купчичі Сосницького району виникла пожежа сухої трави на площі 100 га.
О 14:15 у с. Баранівка Семенівського району через неконтрольоване спалювання сухої трави згоріло 3 будівлі, що не експлуатуються.
Біля с. Хоробичи та с. Лютіж Городнянського району спалювання сміття призвело до пожежі нежитлового будинку та сараю.
Тож аби не стати винуватцем пожежі та не створювати небезпеку для себе, оточуючих Вас людей і не завдавати шкоди навколишньому середовищу, рятувальники ДСНС закликають населення проявляти обережність у поводженні з вогнем. Слід замислиться над тим, наскільки небезпечною може стати поява вогню поблизу будівель, в лісових масивах та паркових зонах.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 950 | Теги: паркові зони, ДСНС, пожежа | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar