реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 31 » Апробація настільної гри «Українська революція 1917 -1921 рр.»
18:33
Апробація настільної гри «Українська революція 1917 -1921 рр.»
Апробація настільної гри «Українська революція 1917 -1921 рр.» 31 жовтня 2017 року вчителі історії, слухачі курсів підвищення кваліфікації, апробували настільну гру, яка розроблена авторським колективом Українського інституту національної пам’яті. Дана гра присвячена подіям української революції, 100-річчя якої відзначається на державному рівні.

Гра розроблена у вигляді квесту, де необхідно проходити певні поля з допомогою фішок і відповідати на запитання, пов’язані з подіями, персоналіями, датами тих буремних років. Виграє та команда, яка дасть найбільше правильних відповідей і отримає за них картки, уникне «пасток», обумовлених правилами гри.

На презентацію гри, яка вперше відкрито демонструвалась в Україні, був запрошений Чернігівський міський телеканал «Дитинець», який зняв сюжет про цю гру. Мета даної презентації – ознайомити педагогічну громадськість з даною грою, можливостями її використання в освітньому процесі.

Під час гри вчителі висловили позитивні враження, вважаючи настільну гру необхідною для підвищення ефективності навчання історії України в 10 класі. Адже її можна використати на уроці, під час проведення гурткової роботи, тижнів історії.

Під час презентації виступили представник Українського інституту національної пам’яті у Чернігівській області Сергій Бутко, завкафедри суспільних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського Мокрогуз Олександр. Вчителі також висловили побажання інституту національної пам’яті розширити діапазон таких ігор на інші періоди української та світової історії.

Мокрогуз О.П., завкафедри супільних дисциплін та методики їх викладання Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 849 | Теги: Українська революція, настільна гра, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar