реклама партнерів:
Головна » 2021 » Травень » 1 » Чернігівщина: паски і крашанки – на передову
18:39
Чернігівщина: паски і крашанки – на передову
Чернігівщина: паски і крашанки – на передову З ініціативи капелана оперативного командування «Північ» отця Антона Панасенка (на фото – перший зліва) зібрано великодні подарунки для воїнів, які захищають Україну. Волонтери, ветерани, діти Гончарівської громади та підприємці торгового парку «Ремзавод» у Чернігові зібрали велику кількість смаколиків.

«Завдяки голові Гончарівської громади Віталію Руднику ми маємо більше, ніж тисячу яєць-крашанок, які варили та фарбували діти та мешканці з Гончарівського. Допомагали нам скрізь, навіть присипку до пасок з Західної України присилали. Ми веземо все в герметичних відрах, аби продукти залишилися свіжими», – повідомив протоієрей Антон.

Гончарівське підключилося не випадково, адже частини Першої Сіверської танкової бригади, які тут базуються, зараз якраз перебувають на лінії зіткнення з російським агресором.

Кілька тисяч пасок напекли ветерани, що займаються підприємництвом, і також передають побратимам. Частину пасок організатори вже доставили у військові частини Чернігівського гарнізону для строковиків. Незабаром великодні смаколики потраплять до воїнів, які виконують бойові завдання на фронті.

Василь ЧЕПУРНИЙ, Чернігівська область, "Сіверщина"
Фото Ігоря БЕРЕЗИНСЬКОГО.




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1783 | Теги: Чернігівщина, паски, передова, війна, волонтери | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar