реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 5 » Чернігівська поліція затримала молодика, який пограбував студента
10:41
Чернігівська поліція затримала молодика, який пограбував студента
Чернігівська поліція затримала молодика, який пограбував студента Поліцейські сектору превентивної діяльності Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області затримали 22-річного парубка, який відібрав у підлітка мобільний телефон.
До поліції Чернігова надійшло повідомлення від 17-річного студента одного з навчальних закладів міста, що він став жертвою грабіжника.

На місце події негайно прибули поліцейські сектору превентивної діяльності Чернігівського відділу поліції, адже потерпілий є неповнолітнім. Хлопець повідомив, що неподалік учбового закладу на нього напав невідомий, завдав йому тілесних ушкоджень та відібрав мобільний телефон.

Оперативники одразу ж взялися за пошуки зловмисника. Під час проведення розшукових заходів правоохоронці вийшли на 22-річного жителя одного з сіл Чернігівського району. Молодик зізнався у скоєному та дав правдиві свідчення, телефон він встиг здати в ломбард. У підозрюваного були вилучені гроші за телефон та інші докази його причетності до пограбування.

Інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.
Згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу зловмисник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 913 | Теги: поліція, злодій, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar