реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 20 » Чернігівські рухівці про майбутню стратегію партії
20:23
Чернігівські рухівці про майбутню стратегію партії
Чернігівські рухівці про майбутню стратегію партії 20 грудня на черговому засіданні Проводу обласної організації НРУ головним було питання: про другий етап XХV Всеукраїнських Зборів (З’їзду) Народного Руху України. З’їзд запланований на 26 грудня 2015 року.
На ньому планується обговорити питання майбутньої стратегії партії, проаналізувати участь НРУ у місцевих виборах.

У засіданні Проводу взяли участь представники із Чернігова, Прилук, Ніжина, Бобровиці та інших райцентрів області. Рухівці також прийняли у члени Руху Юрія Будякова з міста Ніжина. Юрій Володимирович — 1971 р. н., колишній військовий, юрист за фахом, бере активну участь у політичній діяльності міста.

Прийнято рішення про створення робочої групи із відзначення 25-ї річниці незалежності України. Запропоновано звернутися із пропозиціями до обласної держадміністрації та міської ради щодо створення відповідних оргкомітетів. У планах заходів намічено проведення патріотичних акцій, видання книги (довідника) до ювілею незалежності України та ін.

Рухівці також обговорили і питання декомунізації в області та в Чернігові. На жаль, в обласному центрі ще й донині не розпочався процес перейменування вулиць на виконання Закону «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Як відомо, депутати минулого скликання це питання заблокували. Тож, будемо сподіватися, що новообраний міський голова Чернігова та депутати виконають вимоги згаданого закону.

Прес-служба Чернігівської обласної організації Народного Руху України.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1210 | Теги: Юрій Будяков, Чернігів, Народний Рух України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar