реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 8 » Чому згас "вічний вогонь" на Болдиній горі у Чернігові?
19:46
Чому згас "вічний вогонь" на Болдиній горі у Чернігові?
Чому згас “Чернігівгаззбут” заявив, що управління житлово-комунального господарства міської ради має борг за постачання газу до символу Великої вітчизняної війни
Зі слів представників прес-служби, борги за газ Управління ЖКГ перед "Чернігівгаззбут" вже погашені, однак за самої послугою повторного підключення "Вічного вогню", яка також коштує грошей, ніхто з Управління ЖКГ не звертався.

Начальник Управління ЖКГ Чернігівської міської ради Геннадій Петрович Луценко заявив, що ніякої заборгованості Управління ЖКГ перед компанією "Чернігівгаз збут" не було, тому "Вічний вогонь" відключення не правомірне. "Це штучно створена проблема. Ніякої заборгованості у нас немає і не було." Чернігівгаз "просто відключив "Вічний вогонь", а тепер вимагає з нас гроші за підключення.

Ми вже написали їм лист, в якому вказали, що керівництво компанії "Чернігівгаз" порушило наші конституційні права і договірні зобов'язання, тому ми вимагаємо негайно підключити" Вічний вогонь" до газу. Я не знаю, що послужило приводом для такого незаконного рішення, однак у мене є підозри, що спровокувати на такі дії "Чернігівгаз” міг той факт, що ми поставили на газ лічильники.

Тобто, тепер кількість спожитого газу буде чітко фіксуватися і оплата буде проводитися тільки за спожитий газ, а не як раніше. Послуга підключення газу до "Вічного вогню" коштує не так дорого, близько 100 гривень, однак це вже справа принципу. На якій підставі ми повинні платити компанії гроші, якщо у нас не було боргів, а "Чернігівгаз" відключив від газифікації "Вічний вогонь" неправомірно? " — прокоментував Геннадій Петрович.

Джерело: svoboda.fm



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1116 | Теги: Чернігівгаз, Вічний вогонь, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar