реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Депутатів Чернігівської міськради знову запрошують до роботи – 4 грудня
19:36
Депутатів Чернігівської міськради знову запрошують до роботи – 4 грудня
Депутатів Чернігівської міськради знову запрошують до роботи – 4 грудня Перша сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання відбудеться 4 грудня о 12 годині.
Таке рішення ухвалила Чернігівська міська виборча комісія на своєму вечірньому засіданні 2 грудня, інформує відділ зв’язків з громадськістю міської ради.
Пленарне засідання першої сесії новообраної міської ради проходитиме у залі засідань міської ради за адресою: м. Чернігів, вул. Магістратська, 7.

Як повідомляв «Чернігівський формат», на 2 грудня була запланована перша сесія сьомого скликання Чернігівської міської ради. Проте, частина депутатів не прийшла на засідання і таким чином зірвали пленарне засідання міськради. Зареєструвалися для проведення сесії лише 17 депутатів (із 41 зареєстрованих міською ТВК). Це представники Блоку Петра Порошенка «Солідарність», «Демократичного альянсу» та «Самопомочі».
Натомість депутати від політичних партій «Наш край», «Батьківщина», «Опозиційний блок», «Радикальна партія Олега Ляшка» не були на сесії міськради.





Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 848 | Теги: Чернігівська міськрада, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar