реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 24 » ДТП біля Катерининської церкви
08:12
ДТП біля Катерининської церкви
ДТП біля Катерининської церкви 21 жовтня близько десятої вечора екіпаж патрульної поліції отримав інформацію, що на проспекті Миру поблизу Катерининської церкви сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів. Потерпілих у аварії немає.

Прибувши на місце, патрульні попередньо встановили картину аварії: Mercedes рухався у напрямку центру міста і на підйомі біля Катериниської церкви зіткнувся з автомобілем Geely. Та обставини, за яких сталася ДТП, залишилися невідомими.

Версія водія Mercedes під час спілкування з поліцейськими кілька разів змінювалася. Спочатку Geely нібито була припаркована з порушенням Правил дорожнього руху, потім, що вона рухалася заднім ходом. Проте водій Geely повідомив, що у нього встановлений відеореєстратор і він може продемонструвати запис, де буде видно, що його авто не рухалося. До того ж на місці, де сталася ДТП, не має жодного дорожнього знаку, який би забороняв стоянку або зупинку транспортних засобів. До цього всього додалася ще й підозра правоохоронців у тому, що водій Mercedes нетверезий, бо чоловік мав деякі наявні ознаки алкогольного сп’яніння.

Мабуть, розуміючи безвихідь свого становища, 69-річний водій Mercedes зробив останню спробу – він раптово сів за кермо свого авто, завів двигун і ввімкнув передачу, але рушити не встиг, бо один із патрульних, відчинивши водійські дверцята, застеріг його від необдуманих вчинків. Проте автомобіль навряд чи зміг би рухатися, оскільки після зіткнення його праве переднє колесо частково відірвалося. Водій таки вийшов із салону авто і зізнався, що це він винен у скоєні ДТП.

З’ясувалося, що цей чоловік напередодні святкував день народження, а коли свято скінчилося, чомусь не викликав таксі, а вирішив сам сісти за кермо. Під час руху він не побачив на підйомі припарковане біля тротуару авто й зіткнувся з ним.

Огляд у медичному закладі підтвердив факт його алкогольного сп’яніння. Результат – 0,67 проміле.

Патрульні склали на водія два адміністративних протоколи: за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) і ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1048 | Теги: ДТП, Катерининська церква, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar