реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 26 » ДТП у Чернігові. Допоможіть слідству!
23:39
ДТП у Чернігові. Допоможіть слідству!
ДТП у Чернігові. Допоможіть слідству! Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в Чернігові 24 грудня близько 17:40 на перехресті вулиць Героїв Чорнобиля та Мстиславської.

Невстановлений автомобіль скоїв наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину на вулиці Героїв Чорнобиля нерегульованим пішохідним переходом.

В результаті наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до травматологічного відділення міської лікарні.

За вказаним фактом Чернігівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) - карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про дану подію, телефонуйте за номером 619-911, 619-829 або 102. Не залишайтесь байдужими.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1026 | Теги: ДТП, слідство, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar