реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 3 » Футбол. Чернігівська Десна "громить" Черкаський Дніпро (3:0)
20:53
Футбол. Чернігівська Десна "громить" Черкаський Дніпро (3:0)
Футбол. Чернігівська Десна В 9-му турі Десна несподівано поступилася на виїзді київському Арсеналу – не найкращий старт турніру, і як результат – сіверяни опинилися на 6-му місці, при тому, що перед командою стоїть завдання виграти Першу лігу. То ж, як-то кажуть, відступати більше немає куди – від Десни чекають лише перемог. І гра з Черкасами чудовий варіант для старту переможної серії.

Олександр Рябоконь вніс певні корективи в стартовий склад своєї команди після гри з канонірами – на лівому фланзі захисту Мостовий замінив Чорноморця, а в центрі півзахисту з Коберідзе та Чепурненко з перших хвилин грав Арвеладзе. Не обійшлося без змін і на фланзі півзахисту – Волков змінив Коваленко, а на позиції єдиного форварда замість Безбородько вийшов Кірієнко.

Десна розпочала матч, як і передбачалося, набагато активніше. Вже в перші десять хвилин гри господарі поля могли забивати кілька м’ячів, а найбільш небезпечний момент Десна створила на 11-й хвилині гри. Картушов легко пройшов пів поля, змістився в центр і пробив з лініїї штрафного майданчика – лише штанга зіграла за гостей, а удар Кірієнко, який першим опинився на добиванні, заблокував захисник.

Тим не менше, Десна змогла перетворити територіальну та ігрову перевагу в забитий гол. На 20-й хвилині гри Будюк зреагував на удар Арвеладзе головою з близької відстані та перевів м’яч на кутовий. Але це не врятувало команду від пропущеного м’яча – Фаворов виграв боротьбу на другому поверсі після подачі кутового і відправив м’яч у верхній кут воріт черкащан. 1:0 на 22-й хвилині гри.

Десна не зупинилася на досягнутому і продовжила “нагнітати” у воріт черкащан. Чепурненко відважився на дальній удар – Будюк перевів м’яч на кутовий, Кірієнко ударом головою влучив в поперечину, а Арвеладзе пробив вище воріт. Махновський, по суті, в гру майже не вступав, лише кілька разів вдало зігравши на виході з воріт. Єдиний небезпечний момент черкащани створили в кінці першого тайму – Кошадзе пройшов по центру поля і пробив метрів з 20-ти – Махновський перевів м’яч на кутовий.

В перерві матчу серед глядачів, яких на стадіоні зібралося близько 3 тисяч, розіграли цінні призи, в тому числі і спортивний велосипед. А команди на другий тайм вийшли в тих самих складах, але вже за три хвилини Олександр Рябоконь замість Ігоря Кірієнка випустив на поле вихованця чернігівського футболу Дениса Безбородько. А ще за кілька хвилин Десна знову забила – Денис Фаворов з правого флангу виконав подачу в штрафний майданчик черкащан, де Олександр Волков зіграв на випередження і ударом в один дотик переправив м’яч у ворота.

Після другого голу гра заспокоїлася – Десна грала по рахунку, а черкащани просто не могли створити небезпеку біля воріт чернігівського клубу. І навіть за такої гри Десна змогла ще раз забити – на 70-й хвилині гри Безбородько виграв боротьбу у двох захисників, змістився в центр і метрів з 16-ти відправив м’яч в лівий нижній кут воріт Будюка. 3:0 на 70-й хвилині гри, і крім того, Десна могла забивати ще кілька м’ячів – той же Галенков ударом зблизької відстані зобов’язаний був забивати, але не влучив у ствір воріт. Тим не менше, і перемога з рахунком 3:0 чудовий результат.

Наступний матч Десна проведе на виїзді, 9 вересня сіверяни зіграють з Нафтовиком, а вже 15 вересня на стадіоні імені Гагаріна Десна прийматиме ПФК Суми.

Десна (Чернігів) – Черкаський Дніпро (Черкаси) 3:0

Голи: Фаворов, 22, Волков, 53, Безбородько, 70

Десна: Махновський, Фаворов, Мельник, Братков, Мостовий (Галенков, 81), Коберідзе, Арвеладзе (Щедраков, 71), Чепурненко (Скепський, 76), Волков (Чорноморець, 62), Картушов, Кірієнко (Безбородько, 49). Запасні: Шевченко, Коваленко. Головний тренер: Олександр Рябоконь

Черкаський Дніпро: Будюк, Шурубура (Чорний, 55), Тарасенко, Ресесідзе, Смірнов, Проневич, Крамар, Кошадзе, Сторчоус (Ічанський, 77), Захаревич (Бойко, 60), Качур (Тенжицький, 68). Запасні: Панченко, Сутченко, Зоря. Головний тренер: Олександр Кирилюк.

Попередження: Мельник, 27, Кошадзе, 33, Чорний, 75

18:00. м. Чернігів. Стадіон імені Гагаріна, 2896 глядачів.

Джерело: ФК Десна



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 737 | Теги: спорт, ФК Десна, футбол | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar