реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 25 » Футбол. Чернігівська "Десна" в 1/4 фіналу Кубку України
19:51
Футбол. Чернігівська "Десна" в 1/4 фіналу Кубку України
Футбол. Чернігівська Десна єдиний представник Першої ліги, який продовжить виступи в Кубку України. В Івано-Франківську сіверяни обіграли Прикарпаття і увійшли до ТОП-8 команд України.
До гри в Івано-Франківську наша команда, по суті, готувалася через матчі. 16 жовтня Десна зіграла в Харкові з Геліосом, через чотири дні в Луцьку з Волинню, а вже сьогодні, 25 жовтня, підопічним Олександра Рябоконя необхідно були вийти на поле в Кубковому протистоянні. Враховуючи щільний графік, команда вирішила не повертатися в Чернігів – після Харкова відразу поїхали на Західну Україну, де Десна і готувалася до матчів з Волинню та Прикарпаттям. Тож завтра гравці отримають заслужений вихідний, але лише один день, адже вже 30 жовтня на сіверян чекає важлива гра з Полтавою.

Підтримати команду у важливому матчі з Прикарпаттям відправилася і велика група вболівальників – клуб організував три автобуси для своїх фанатів, а ще частина добиралася своїми силами, в тому числі і Іан Браш з Шефілда. Варто додати, що господарі виявилися не дуже “гостинними” – для команди-суперника Прикарпаття не виділило квитків, змусивши вболівальників купувати перепустки на гостьовий сектор. І це не єдиний нюанс, який показує “гостинність” іванофранківців, проте варто відмітити, що це жодним чином не вплинуло на вболівальників – підтримка на стадіоні була фантастичною, причому з обох сторін. До того ж, за кілька годин до гри вболівальники провели Матч Дружби, який закінчився перемогою господарів, втім результат в таких поєдинках відходить на другий план.

Олександр Рябоконь, в порівнянні з грою проти Волині, зробив лише одну заміну – Денис Олійник замінив іншого Дениса – Безбородько. І, як виявилося згодом, ця заміна принесла Десні успіх – на 15-й хвилині гри Жук прострілив з правого флангу на Олійника, Денис прийняв м’яч і другим дотиком, ударом метрів з 10-ти, відправив його в сітку воріт Вульчина.

На 24-й хвилині гри Десна знову забила – знову відзначився Олександр Волков (дубль в матчі з Волинню). Арвеладзе обіграв Приймака і технічно вивів Волкова на ударну позицію – Олександр з близької відстані легко переграв голкіпера господарів. Прикарпатці спробували врятувати гру і створили кілька моментів у воріт Десни, але в потрібний момент команду виручив Костянтин Махновський, тож на перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь чернігівського клубу.

На другий тайм команди вийшли в тих самих складах – ні Олександр Рябоконь, ні Володимир Ковалюк замін не зробили. Проте вже за десять хвилин господарям довелося провести вимушено заміну – лідер атак Прикарпаття Ігор Худоб’як не зміг продовжити гру, а замість нього вийшов Дитко.

Враховуючи щільний графік матчі, не найкращий стан газону в Івано-Франківську, результат гри та принципово важливий матч з Полтавою вже в понеділок, не дивно, що Десна в другому таймі грала прагматично, по рахунку. Як наслідок, господарі більше тримали м’яч, але, по суті, створити 100% момент біля воріт Махновського не змогли – Десна зіграла на класі.

Крім Десни до ¼ фіналу Кубку України вже вийшли Маріуполь, Верес, Ворскла і, швидше за все, до них приєднаються Динамо, Шахтар, Сталь та Чорноморець. Кого б ви хотіли бачити суперником Десни в четвертьфіналі кубкового матчу, який відбудеться в Чернігові на стадіоні імені Гагаріна?

Прикарпаття (Івано-Франківськ) – Десна (Чернігів) 0:2

Голи: Олійник, 15, Волков, 24

Прикарпаття: Вульчин, Бочкур, Приймак, Прошак, Яневич, Дербак (Кузьмин, 73), Бойко, Януш, Худоб’як (Дитко, 54), Боришкевич, Конкольняк (Гуменюк, 88).

Десна: Махновський, Жук, Братков, Олійник (Щедраков, 82), Арвеладзе (Безбородько, 89), Волков, Коберідзе, Парцванія, Мостовий, Картушов, Філіппов.

Попередження: Коберідзе, 30, Дербак, 67, Братков, 69, Бойко, 80

За інформацією ФК "Десна".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 849 | Теги: ФК Десна, футбол, Кубок України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar