реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 10 » «Футбольна Сіверщина-2015»: підведено підсумки футбольного року
18:49
«Футбольна Сіверщина-2015»: підведено підсумки футбольного року
«Футбольна Сіверщина-2015»: підведено підсумки футбольного року 8 грудня голова обласної ради Ігор Вдовенко разом із головою обласної державної адміністрації Валерієм Кулічем взяв участь у підведенні підсумків футбольного року «Футбольна Сіверщина-2015».

На церемонію також завітали перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, ветерани Чернігівського футболу, представники футбольних клубів і федерацій області, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву з футболу, керівники профільних структурних підрозділів виконавчої та публічної влади, журналісти...

Як було наголошено, в четвер, 10 грудня, вся спортивна спільнота відзначатиме Всесвітній день футболу. Саме тому, звертаючись до учасників заходу, керівники області сердечно привітали тренерів, футболістів і уболівальників із наступаючим святом любителів «шкіряного м'яча».

Як наголосив голова обласної ради Ігор Вдовенко, Україна завжди славилася своїм футболом, кращими бомбардирами і голкіперами, проте має свої високі таланти і футбольна Сіверщина. Керівник запевнив, що Чернігівщина пишається іменами футболістів і тренерів, які вийшли у великий футбольний світ і зробили у спортивну славу нашого древнього Сіверського краю свій вагомий внесок.

Виступаючий також зазначив, що останнім часом влада почала звертати увагу на проблеми розвитку регіонального футболу. Як зазначалося, в області будуються нові футбольні поля, які обладнуються сучасним покриттям і освітленням, необхідною інфраструктурою, тривають інші роботи по зміцненню матеріально-технічної бази спортивно-фізкультурних закладів краю.

Керівники області побажали представникам Сіверського футболу миру, міцного здоров'я, оптимізму і нових спортивних досягнень в ім'я рідної Чернігівщини і всієї України!

Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради




Категорія: СПОРТ | Переглядів: 923 | Теги: Чернігівщина, футбол, Сіверщина-2015 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar