реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 12 » Генплан Ніжина потребує корегування й публічного обговорення
20:00
Генплан Ніжина потребує корегування й публічного обговорення
Генплан Ніжина потребує корегування й публічного обговорення На засіданні постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації, яке відбулося 9 грудня в депутатській кімнаті Ніжинського міськвиконкому, обговорили питання наявності генплану міста Ніжина, інформує Нежатин

На засіданні, окрім членів комісії, були також присутні секретар Ніжинської міської ради В. Салогуб, заступник міського голови Г. Олійник та представники земельного відділу та архітектури.
«Генплан існує, – запевнив Г. Олійник, – так, він 1976 року, але ми ним користуємось». Заступник повідомив, що проект оновленого генплану лежить у нього в кабінеті вже з тиждень, але над ним ще потрібно працювати.
«На жаль, є проблеми із земельними ділянками, які планується прив’язати, це – окрема тема». Втім, Г. Олійник наголосив, що треба терміново затверджувати генплан з перспективою розширення нашого міста. У відповідь на запитання, наскільки ще це затягнеться, заступник відверто сказав: «Не знаю, я планую на наступному тижні їхати з робочою групою до Держкомзему України, якщо у них до генплану не буде зауважень, це прискорить процес. Тоді ми будемо розглядати проект комісійно. На сьогоднішній день генплан, в принципі, готовий, але потребує корегування і публічного обговорення».
Тож на сьогоднішній день генплан м. Ніжина доопрацьовується і, можливо, найближчим часом, цей процес буде завершено?



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 931 | Теги: архітектура, Ніжин, генеральний план міста | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar