реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 12 » Книги Чернігівщини перемагають на виставці «Книжкові контракти» у Києві
09:47
Книги Чернігівщини перемагають на виставці «Книжкові контракти» у Києві
Книги Чернігівщини перемагають на виставці «Книжкові контракти» у Києві 10 грудня у столиці, в Українському домі, розпочала роботу VI Київська книжкова виставка «Книжкові контракти». Поряд з майже 70 учасниками окремим стендом представлена і Чернігівська область.

На експозиції «Книги Чернігівщини» презентована література, що виходила в світ в рамках обласної Програми підтримки розвитку інформаційно-видавничої сфери Чернігівщини на 2012–2015 роки, книги, випущені вищими навчальними закладами, приватними та комунальними видавництвами області, та твори авторів Чернігівщини, видані в інших регіонах. Також на стенді працюють чернігівські письменники Олена Конечна, Тетяна Пакалюк, Алла Сокол та Михась Ткач.

Під час церемонії відкриття виставки перший заступник голови Держкомтелерадіо Богдан Червак вручив нагороди лауреатам конкурсу «Краща книга України». Видання «Чернігівська Шевченкіана» стало переможцем у номінації «Моя країна».

Ця найповніша збірка творів чернігівських літераторів про життя і творчість Кобзаря була створена обласною організацією Національної спілки письменників України спільно з Чернігівською обласною універсальною науковою бібліотекою імені В. Г. Короленка та випущена в світ коштом обласного бюджету у видавництві «ПВК „Десна“». Диплом переможця прийняла член редколегії книги, голова обласної організації НСПУ Олена Конечна.

Виставка «Книжкові контракти» триватиме до 13 грудня. На стенді «Книги Чернігівщини» продовжуватиметься спілкування з місцевими авторами та їхні автограф-сесії. Засновником та організатором Київської книжкової виставки «Книжкові контракти» є Держкомтелерадіо України. На поточній виставці широко представлено літературу на будь-які смаки та уподобання: художню, наукову, дитячу, довідкову, історичну, краєзнавчу, подарункові видання, музичну літературу. Кожного дня роботи виставки відбуваються цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, художні автограф-сесії.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1234 | Теги: книга, Чернігівщина, виставка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar