реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 4 » Молодик планував «зірвати куш» та напиляти чимало дубів
13:32
Молодик планував «зірвати куш» та напиляти чимало дубів
Молодик планував «зірвати куш» та напиляти чимало дубів Днями під час відпрацювання лісів у Чернігівському районі група реагування патрульної поліції разом із представниками державного підприємства «Чернігівський райагролісгосп» заскочили молодика, що незаконно пиляв дуби.

У ніч на 1 вересня 22-річний чернігівець готувався не до свята знань, а до кримінальної справи. Він сів у «ЗИЛ 130» без номерних знаків, прихопив із собою знаряддя та направився у ліс за 20 кілометрів від міста.

Молодик планував «зірвати куш» та напиляти чимало дубів. Та не так склалося, як гадалося. Він встиг спиляти лише шість дубів діаметром 40–60 мм завдовжки 3,5 метри, а потім його заскочили поліцейські.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка лісу) — карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що нещодавно Головне управління Національної поліції в Чернігівській області об’єднало зусилля з активістами та спільно проводить рейди лісами області. Якщо вам відомо про якість факти викрадення лісу, то повідомляйте про це поліцію за номером (067)225–13–06 або 102. Разом зупинимо лісову мафію!

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 841 | Теги: куш, дуби, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar