реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 29 » Молодіжний міський маскарад у Чернігові
09:57
Молодіжний міський маскарад у Чернігові
Молодіжний міський маскарад у Чернігові Відділ у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради проводить молодіжний міський маскарад з 2006 року поспіль за ініціативи громадських організацій й ініціативних груп, що об’єднують молодь. Захід проводиться з метою популяризації й розвитку громадського руху та як вид активного тематичного змістовного дозвілля для молоді.

Цьогорічна програма проходила у вигляді українських народних вечорниць за мотивами твору М. Гоголя «Ніч перед Різдвом» і його екранізацій. Серед конкурсів були: танцювальний, рухавки, конкурс костюмів, до речі, більшість учасників була в національному українському вбранні сучасному й старовинному. Проведені вікторини про Україну, народні традиційні свята, колядки та щедрівки показали – є що відроджувати, й це має стосуватися не тільки школярів.

Захід супроводжувався музикою та відео-презентаціями, учасники пригощалися смаколиками. Також проведено аукціон зі збору благодійних коштів для воїнів АТО, які будуть передані відповідальним волонтерам.

За інформацією відділу у справах сім’ї та молоді міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 891 | Теги: Чернігів, Новий рік 2016, Маскарад | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar